Algemene voorwaarden

Bosbeton houdt zich vooral bezig met maatwerk en de verkoop van sierbeton .

Bestellingen:

Een bestelling is bindend. Bestellingen worden alleen geaccepteerd indien alle gevraagde gegevens bekend zijn en vooraf betaald middels iDeal, of vooruitbetaling.

Prijzen:

Vermelde prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Bij prijsverhogingen na totstandkoming van de overeenkomst kan de klant de overeenkomst kosteloos ontbinden.

Leveringen:

Als uw bestelling betaald is wordt uw bestelling verwerkt. Levertijd binnen 14 werkdagen, indien het product niet voorradig is, minimaal 2 week tot maximaal 6 weken.
Indien uw product op maat moet wordt gemaakt zal er een maximale leverdatum aan u worden doorgegeven en deze verschilt per op maat gemaakt product u ontvangt hierover van ons een email als het product voor u klaar ligt om het eventueel op te halen of te laten bezorgen.
Vertraging van de levering geeft geen recht op ontbinding van de overeenkomst of schadevergoeding.

Garantie:

Elk product wordt voor verzending naar de klant zorgvuldig gecontroleerd. Mocht er desondanks toch beschadigingen zijn tijdens het transport zijn wij daar niet verantwoordelijk voor. Wij geven geen kleurgarantie. Kleuren op de website kunnen afwijken van het orgineel.

Retourneren:

Gedurende 14 dagen na ontvangst van de order heeft de klant het recht de koop te ontbinden zonder opgaaf van reden, mits de klant per email binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op de hoogte stelt. Het geleverde dient in orginele staat en orginele verpakking retour gestuurd te worden binnen 14 dagen na ontbinding. De kosten van de retourzending zijn voor kosten van de klant. Wij storten het geld binnen 30 dagen terug op uw rekening. Op maat gemaakte producten kunnen niet worden teruggestuurd . Terug sturen kan naar het contactadres.

Aansprakelijkheid:

Bosbeton.com is niet aansprakelijk voor onjuistheden in specificaties, veranderingen van prijzen en/of gevolgen van onjuist gebruik van de geleverde producten. Prijswijzigingen en wijzigingen in deze voorwaarden zijn voorbehouden.

Privacy:

De door de klant verstrekte gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Bosbeton.com Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering en afhandeling van de bestellingen. Uiteraard worden deze gegevens niet aan derden bekend gemaakt.

Buitenland:

Voor bestellingen vanuit het buitenland bijv Duitsland of Belgie kunt u het beste even een email sturen naar: Info@bosbeton.com